TRUUK.nl

Een acrobatiek trucs database...


MenuNummer: 210

Truuk: loop flip achterwaarts

Aantalpersonen: 2

Niveau: Gevorderd

Truuk uitleg: Bij deze truuk begin je als bij de ja-knikker. Het dragen van een stevige broek of een goede leren riem is wel nodig. Boven staat voor Onder. O heeft B bij de heup vast en B springt op en slaat de benen om O heen. Vervolgens duikt B gecontroleerd rustig voorover tussen de benen van O door en grijpt de broeksriem met twee handen. O buigt voorover en grijpt B op dezelfde manier bij de broeksriem. B hangt nu met de benen los van de grond. Als O achterover gaat en zich afzet komen de voeten B aan de grond en nemen het gewicht over. Tijdens de sprong meetillen aan de riem. Het vervolg is dan een herhaling van het laatste gedeelte in de voorgaande tekst.


Tips voor de vangers: Als je tijdens de sprong/rol mekaar loslaat is er gevaar dat iemand op het achterhoofd land. Hou goed vast en begin langzaam - op kracht met vangers - voordat je als een idioot te keer gaat.

Bijgedragen door: hugo@truuk.nl

    

DE DATABASE:

TruuknummerTruuknaamNiveauAantalpersonen205 kuitje naar voorlangs aflopen Ervaren2206 zit op schouders naar vlinder Top2207 staan in 1 hand Beginner2208 dubbelkruis Ervaren2209 stapelbed Beginner2210 loop flip achterwaarts Gevorderd2211 Rondje lopen Ervaren2212 Hekje Ervaren2213 Knoophandstand laag Ervaren2214 Snake / Slang Ervaren2215 Armzit salto af Gevorderd2216 nekvlag in handstand Top2
 
Zoek (Trucs) binnen deze website:
© www.truuk.nl 2001-2023