TRUUK.nl

Een acrobatiek trucs database...


Menu:

Nummer: 197

Truuk: Vlinder radslag af

Aantalpersonen: 2

Niveau: Ervaren

Truuk uitleg: Vanuit hoge snoek naar hoge zijsnoek(vlinder): Boven kantelt iets zodat Onder de hand aan de zijkant van de heup kan plaatsen. B plaats een hand op de schouder en drukt zichzelf dan met de andere op haar zij in vlinder. Onder draait nu de B totdat deze in het zelfde platte vlak als hemzelf staat. Als O nu de hand aan de heup opdrukt komt de hand van B aan de schouder los en kan de kanteling worden ingezet. B draait dan in rad(armen en benen wijd) naar beneden. O vangt al hoog in de val met de losse arm aan de heup van B en begeleidt B rustig naar de grond.


Tips voor de vangers: In het filmpje laat B de arm achter de schouder zakken zodat ze niet met haar hoofd naar beneden kan vallen. Met een vanger kan die arm aan voorkant bij de pols gegrepen worden zodat de radslag beter afwikkelt. Als de vanger deze arm hoog houdt kan B niet op het hoofd landen.

Bijgedragen door: Ilse en Marco - http://circusklomp.nl

    

DE DATABASE:

TruuknummerTruuknaamNiveauAantalpersonen193 Looping Beginner2194 spiegelbeeld Beginner2195 van Bolk naar Stoel Beginner2196 schouder op schouder Ervaren2197 Vlinder radslag af Ervaren2198 Uithangvlag vanaf staan op liggende onder Ervaren2199 dubbele brug achterover Ervaren2200 armentegenhang Ervaren2201 hangen aan de hakken Ervaren2202 V-tje / knie-V Ervaren2203 Handstand op schouders / babyhandstand Top2204 giraf plat-af Top2
 
Zoek (Trucs) binnen deze website:
© www.truuk.nl 2001-2023